Czekoladowo-miętowa Rozkosz W Paski może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 152 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, mleko, laski cukierków, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pasiasta Rozkosz, Pasiasta Rozkosz, oraz Shortbread Striped Delight dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć okruchy opłatka, masło i 2 łyżki. cukier; nacisnąć na dno naczynia 13x9 cali. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki Cytrynowej
( 55 Wafli)
2
Ubić serek śmietankowy, pozostały cukier i 2 łyżki. mleko w średniej misce do wymieszania. Wymieszać drobno pokruszone laski cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Pasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać 1-1 / 4 filiżanki chłodnego Bata; dobrze wymieszać.
4
Rozłożone na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Ubij mieszanki budyniowe i pozostałe mleko trzepaczką 2 min.; zalać warstwą twarogu.