Grillowany okoń morski z tajskim sosem Chili
Grillowany okoń morski z tajskim sosem Chili wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Na $4.96 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 292 kalorie, 27g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka thai bird chiles, olej sezamowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowany okoń morski z tajskim sosem Chili, Czas na tajską grillowaną rybę z sosem Chili-limonkowym, oraz Tajski Grillowany Flatbread Z Mango I Słodkim Sosem Chili.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj sok z limonki, sos rybny, czosnek, chiles, imbir, olej sezamowy i cukier.
Polać połową sosu na rybę i odstawić na 1 godzinę w lodówce. Wyrzucić marynatę używaną do ryb. Grill ryby na dużym ogniu, o 5 do 7 protokół, lub aż gotowane przez, i służyć z pozostałą połowę sosu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.