Czekoladowo-Malinowe Obroty
Czekoladowe maliny to bezmleczne przepis z 32 porcjami. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka dobrej jakości czekolady mlecznej, jajko, dżem malinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Czekoladowo-Malinowe Obroty, Malinowe Obroty, oraz Malina-rabarbar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 218°.
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozwałkuj 1 arkusz ciasta francuskiego na 12-calowy kwadrat na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą wałka do ciasta, a następnie zetrzyj nadmiar mąki z obu stron.
Ubić razem jajko i szczyptę soli.
Umieść 1/2 łyżeczki dżemu i 1 łyżeczkę czekolady na środku każdego kwadratu, a następnie umyj krawędzie kwadratów z ubitym jajkiem. Złóż każdy kwadrat na pół, tworząc trójkąt, naciskając krawędzie do uszczelnienia.
Wyszczotkuj wierzchy ciastek z pozostałym jajkiem i przenieś na wyłożoną blachę do pieczenia. Schłodzić na blasze, jednocześnie wykonując 16 kolejnych wypieków w ten sam sposób, przenosząc na drugą blachę do pieczenia.
Piec ciasta, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż złoty i gotowane przez, o 20 protokół. Schłodzić na prześcieradłach na stojakach 5 minut.