Czekoladowe Paski Sernikowe Bez Pieczenia
Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, chłodny bitą polewą, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowe Paski Sernikowe Bez Pieczenia, JELL-O No-Bake czekoladowe serniki, oraz No Bake Chocolate Nutella Cheesecake Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Wymieszać okruchy Grahama, masło i 2 łyżki. cukier; nacisnąć na dno patelni. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania napełniania.
Melt 6 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; lekko ostudzić. Beat twarożek, 1/2 szklanki cukru i wanilii w dużej misce z mikserem do wymieszania. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem.
Wlać połowę ciasta do średniej miski; wymieszać z roztopioną czekoladą.
Zalać skórką; przykryć pozostałą gładką cieście. Roztopić pozostałą czekoladę; skropić ciasto.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Użyj uchwytów foliowych, aby usunąć sernik z patelni przed krojeniem do podania.