Czekoladowe Paski Sernikowe Bez Pieczenia

Czekoladowe Paski Sernikowe Bez Pieczenia
Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, chłodny bitą polewą, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowe Paski Sernikowe Bez Pieczenia, JELL-O No-Bake czekoladowe serniki, oraz No Bake Chocolate Nutella Cheesecake Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać okruchy Grahama, masło i 2 łyżki. cukier; nacisnąć na dno patelni. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Melt 6 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; lekko ostudzić. Beat twarożek, 1/2 szklanki cukru i wanilii w dużej misce z mikserem do wymieszania. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wlać połowę ciasta do średniej miski; wymieszać z roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Zalać skórką; przykryć pozostałą gładką cieście. Roztopić pozostałą czekoladę; skropić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Użyj uchwytów foliowych, aby usunąć sernik z patelni przed krojeniem do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn