Czekoladowe makaroniki II
Czekoladowe makaroniki II to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, masło, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe Makaroniki, Czekoladowe Makaroniki I, oraz Czekoladowe makaroniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby nadzienie: ubić serek śmietankowy, 1/3 szklanki cukru i wanilii, aż będzie miękki i gładki.
Dodaj kokos i orzechy. Wyluzuj.
Aby ciasto: ubić masło, aż zmięknie.
Dodać połowę mąki. Następnie dodaj 1 szklankę cukru, kakao, jajko, mleko i sodę oczyszczoną. Beat until combined. Pracę w pozostałej części mąki. Schłodzić ciasto, aż będzie na tyle twarde, aby zwinąć.
Ciasto umieść między 2 arkuszami woskowanego papieru. Z wałkiem do ciasta w kształcie prostokąta 14 x 6 cali.
Usuń górny arkusz woskowanego papieru.
Wyjmij wypełnienie z lodówki i uformuj rolkę o długości 14 cali.
Nadzienie ułożyć na wierzchu ciasta. Zacznij od jednego końca i zwijaj ciasto wokół nadzienia (jak zwijanie dywanu). Zwilżyć i uszczypnąć krawędzie.
Przetnij rolkę na pół. Zawinąć w papier woskowany i przechowywać w lodówce przez dwa dni.
Pokroić w plastry 1/4 cala (za pomocą bardzo ostrego noża lub woskowanej nici dentystycznej). Umieścić na nasmarowane arkusze cookie i piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 8 do 10 minut. Schłodzić na arkuszu przez około 1 minutę, a następnie zakończyć chłodzenie na stojakach.