Czekoladowe Frosted Toffi Batony
Czekolada Frosted toffi bary może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ekstrakt z wanilii, cukier dla cukierników i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Frosted Maple Cookie Bars {z bitami toffi}, Frosted Czekolada Orzech Ciastka Batony, oraz Batoniki Czekoladowo - Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Rozłóż płatki kokosowe na nieczystej blasze do pieczenia.
Upiec kokosa w nagrzanym piekarniku, mieszając co 3 do 5 minut, aż do tosty, o 10 protokół.
Wymieszać słodzone mleko skondensowane, mąkę, syrop kukurydziany, brązowy cukier, 1/4 szklanki masła, 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego i sól razem w misce; złożyć w tosty Kokosowe.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż gotowane przez i lekko rumiane, 25 do 35 protokół. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Rozgrzej chipsy czekoladowe i mleko w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia. Wymieszaj cukier cukierniczy, 2 łyżki masła i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, aż lukier będzie gładki, od 2 do 4 minut.
Rozłóż lukier na batonach. Przechowywać w lodówce 30 minut przed cięciem.