Czekoladowe Ciasto Z Masłem Orzechowym
Czekoladowe ciasto z masłem orzechowym to deser, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu i w sumie 171 kalorii. Za 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka ciasta czekoladowego, bitej polewy, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Vegan Chocolate Peanut Butter Swirl Mousse Pie Z Czekoladowym Sosem Z Agawy Z Masłem Orzechowym, Vegan Chocolate Peanut Butter Swirl Mousse Pie Z Czekoladowym Sosem Z Agawy Z Masłem Orzechowym, oraz Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym II.
Instrukcje
W misce wymieszaj pudding i mleko przez 2 minuty.
Odstaw na 5 minut lub do miękkości.
Wlać do skorupy. Schłodź przez 20 minut lub do zgęstnienia nadzienia. Przykryj ubitą polewą.
Posyp kubki z masłem orzechowym na wierzchu. Wyluzuj.
Polecane wino: (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Napój Alkoholowy, Składnik, Lambrusco, Kategoria Produktów Spożywczych, Cream Sherry, Vin Santo, Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Puszka Brzoskwiń, Odsączonych, Moscato, Typ Elementu Menu, Czerwone Wino Musujące, Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Późne Zbiory
Wino, napój alkoholowy i składnik to świetny wybór na ciasto z masłem orzechowym. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. VieVite rosé z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
VieVite Rose
Dzięki pięknemu półprzezroczystemu różowemu odcieniu VieVité emanuje kolorami prawdziwego różowego wina Côtes de Provence. Na nosie wyraz dojrzałych owoców tropikalnych jest zrównoważony przyjemnym bukietem białych kwiatów i dyskretną nutą przypraw. Na podniebieniu dobrze ustrukturyzowane owoce i zrównoważona kwasowość tworzą chrupiące i delikatne wykończenie. VieVité to wszechstronne wino, które nadaje się na wiele różnych okazji i kuchni. VieVité najlepiej komponuje się z grillowanymi białymi rybami, łososiem, ciastami krabowymi z sosem Aoli, krewetkami, homarem, ceviche, sushi, a nawet pikantnym gulaszem z owoców morza. Biorąc pod uwagę owocowe smaki vievité, zrównoważy i uzupełni dania takie jak tandoori Thai chicken, indyjskie dania curry i etniczne potrawy z pikantnymi przyprawami. VieVité świetnie komponuje się również z makaronem posypanym świeżym sosem puttanesca, tradycyjnym bouillabaisse i wszystkimi kuchnią śródziemnomorską z oliwą z oliwek, czosnkiem i ziołami.Mieszanka: 30% Cinsault, 30% Grenache, 30% Syrah, 10% Carignan