Czekoladowe Ciasto Pomarańczowe
Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 12 porcji z 171 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotujący się owies, proszek do pieczenia, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodko-gorzkie ciasto czekoladowe o zapachu pomarańczy z kandyzowanym kompotem z krwawej pomarańczy, Zwariowane ciasto czekoladowo-pomarańczowe z pomarańczowym lukrem, oraz Czekoladowo-pomarańczowe ciasto białkowe z polewą czekoladową dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Płaszcz 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia z sprayem do gotowania i posypać 2 łyżeczkami kakao; odstawić.
Umieść owies w małym robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj do zmielenia. Odłóż na bok.
W dużej misce ubij śmietanę, mieszankę cukru, jajka, Triple Sec, masło, olej i wanilię, aż dobrze się połączą.
Połącz mąkę, zmielony owies, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i pozostałe kakao; stopniowo ubijaj w śmietanę, aż się zmiksuje. Dodaj kawałki czekolady i skórkę pomarańczową.
Przenieś do zarezerwowanego naczynia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Do lukru w małej misce ubij serek śmietankowy na puszystą masę.
Dodaj cukier cukierniczy, skórkę pomarańczową i sok; ubijaj do uzyskania gładkości. Mróz wierzch ciasta. Przechowuj resztki w lodówce.