Czekoladowe babeczki krówkowe
Czekoladowe babeczki z krówkami mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 5G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 89 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Mieszanka masła, jajka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 492 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki, Czekoladowe babeczki z solonym lukrem karmelowym i nadzieniem czekoladowym, oraz Aksamitne Babeczki Czekoladowo-Buraczkowe Z Krówką Czekoladową.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 160C / 140C wentylator / Gaz 3 i ustawić 12-otworową puszkę na muffinki z obudowami. Delikatnie rozpuścić masło, czekoladę, cukier i 100 ml gorącej wody razem w dużym rondlu, mieszając od czasu do czasu, a następnie odstawić do ostygnięcia, podczas ważenia pozostałych składników.
Jajka i wanilię wymieszać z mieszaniną czekolady.
Włóż mąkę do dużej miski, a następnie wymieszaj mieszaninę czekolady, aż będzie gładka. Łyżka do skrzynek, aż nieco ponad trzy czwarte pełne (możesz mieć trochę mieszanki resztki), a następnie odstawić na 5 minut przed umieszczeniem na niskiej półce w piekarniku i pieczenia przez 20-22 min. Pozostawić do ostygnięcia.
Na lukier rozpuść czekoladę w żaroodpornej misce na patelni z ledwo gotującą się wodą. Po stopieniu wyłączyć ogień, wymieszać podwójną śmietanę i przesiać cukrem pudrem. Po rozsmarowaniu, top każde ciasto z niektórych i udekorować z ulubionych posypki i słodycze.