Chocolate Marshmallow Cupcake to deser, który serwuje 12. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 14g tłuszczu i w sumie 427 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 201 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka wody, ekstraktu wanillanowego, tłuszczu warzywnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czekoladowa Babeczka Marshmallow, Marshmallow Fluff Cupcake, oraz Czekoladowa babeczka-ostateczny test czekoladowej babeczki upieczony przez 50 piekarzy i wciąż rośnie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Wyłóż 12-filiżankową foremkę do babeczek lub muffinek papierowymi wkładkami do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Taca Na Muffinki
Piekarnik
2
Przesiej cukier, mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Połącz i ubij jajko, mleko, olej i wanilię w osobnej misce.
Za pomocą szpatułki połącz suche i mokre składniki, naprzemiennie, zaczynając od 1/3 suchych składników, a kończąc na 1/3 suchych składników. Mieszaj, aż będzie gładka, następnie dodaj bardzo gorącą wodę i mieszaj, aż się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
5
Przełóż ciasto do dzbanka (łatwiej jest wlać ciasto niż zgarnąć, ponieważ jest bardzo cienkie).
6
Wlej ciasto do formy do babeczek, napełnij każdą filiżankę do 3/4 i piecz przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
Piekarnik
7
Pozwól babeczkom ostygnąć przez 5 minut przed napełnieniem. Załaduj lukier do worka do szprycowania wyposażonego w okrągłą końcówkę do ciasta. Włóż końcówkę do babeczek i napełnij odrobiną lukru, a następnie za pomocą tej samej końcówki zamroź wierzchołki babeczek. Schłodzić babeczki w lodówce przez 15 minut, aby ustawić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Lukier
8
Skrop matowe babeczki letnim ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
1
W dużej misce wymieszaj śmietanę marshmallow, cukier, tłuszcz piekarski, sól i ekstrakt waniliowy i mieszaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Pianki
Ekstrakt Z Wanilii
Skracanie
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
1
Połącz czekoladę, masło, gorące espresso i syrop kukurydziany w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej i podgrzewaj, po 20 sekund, aż czekolada się rozpuści, mieszaj, aż będzie gładka.
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na babeczki. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.