Czekoladowa Babeczka Marshmallow

Czekoladowa Babeczka Marshmallow
Chocolate Marshmallow Cupcake to deser, który serwuje 12. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 14g tłuszczu i w sumie 427 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 201 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka wody, ekstraktu wanillanowego, tłuszczu warzywnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czekoladowa Babeczka Marshmallow, Marshmallow Fluff Cupcake, oraz Czekoladowa babeczka-ostateczny test czekoladowej babeczki upieczony przez 50 piekarzy i wciąż rośnie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Wyłóż 12-filiżankową foremkę do babeczek lub muffinek papierowymi wkładkami do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
Przesiej cukier, mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Połącz i ubij jajko, mleko, olej i wanilię w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MlekoMleko
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Za pomocą szpatułki połącz suche i mokre składniki, naprzemiennie, zaczynając od 1/3 suchych składników, a kończąc na 1/3 suchych składników. Mieszaj, aż będzie gładka, następnie dodaj bardzo gorącą wodę i mieszaj, aż się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Przełóż ciasto do dzbanka (łatwiej jest wlać ciasto niż zgarnąć, ponieważ jest bardzo cienkie).
6
Wlej ciasto do formy do babeczek, napełnij każdą filiżankę do 3/4 i piecz przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
7
Pozwól babeczkom ostygnąć przez 5 minut przed napełnieniem. Załaduj lukier do worka do szprycowania wyposażonego w okrągłą końcówkę do ciasta. Włóż końcówkę do babeczek i napełnij odrobiną lukru, a następnie za pomocą tej samej końcówki zamroź wierzchołki babeczek. Schłodzić babeczki w lodówce przez 15 minut, aby ustawić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
8
Skrop matowe babeczki letnim ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
1
W dużej misce wymieszaj śmietanę marshmallow, cukier, tłuszcz piekarski, sól i ekstrakt waniliowy i mieszaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
SkracanieSkracanie
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
1
Połącz czekoladę, masło, gorące espresso i syrop kukurydziany w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej i podgrzewaj, po 20 sekund, aż czekolada się rozpuści, mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CzekoladaCzekolada
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Skrop schłodzone, matowe babeczki marshmallow letnim ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
BabeczkiBabeczki

Składniki

1(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie1(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym85Orzechy dowolne (posiekane)słodko-gorzka czekolada, posiekanasłodko-gorzka czekolada, posiekana3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier dla cukiernikówcukier dla cukierników0(może być lub przeglądać)lekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany12 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku1(zima)gorące espressogorące espresso2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąkamąka454Orzechy dowolne (posiekane)marshmallow cream (recommended: Fluff)marshmallow cream (recommended: Fluff)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos1(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiunsweetened cocoa powder (recommended: Hershey's)unsweetened cocoa powder (recommended: Hershey's)0(może być lub przeglądać)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiskracanie warzywskracanie warzyw1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigorąca wodagorąca woda

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na babeczki. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn