Czekolada Pecan Pie Batony

Czekolada Pecan Pie Batony
Przepis czekolada Pecan Pie bary może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 2 godziny. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 167 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, brązowy cukier, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Czekolada Pecan Pie Batony, oraz Batoniki Czekoladowo-Orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 13x9-calowy patelni z pieczenia sprayu z mąką; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokrój w maśle, za pomocą blendera lub widelca, aż cząstki będą wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Posypać wodą, 1 łyżkę na raz, rzucając widelcem, aż cała mąka jest zwilżona i ciasto prawie opuszcza stronę miski (w razie potrzeby można dodać 1 do 2 łyżeczek więcej wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Naciśnij ciasto na patelni i 1/2 cala w górę boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 10 do 12 minut lub do jasnego złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W dużej misce, wymieszać jajka, brązowy cukier, syrop kukurydziany, wanilia, 2 łyżki stopionego masła, bourbon, i 1/4 łyżeczki soli z trzepaczką, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z orzechami pekan i kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać nadzienie do częściowo upieczonej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
Piec 20 do 30 minut lub do złotego koloru i napełniania jest ustawiony. W ciągu ostatnich 10 minut pieczenia, w razie potrzeby luźno przykryć folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Chłodny 1 godzina. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować odprężyć Rieslinga. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 10 dolarów za butelkę.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Z winnic regionu winiarskiego Mozela te Riesling winogrona dojrzewają w łupkach i glebie mineralnej i są zbierane w oparciu o ich optymalny smak i dojrzałość. Wino fermentowane na zimno w zbiornikach ze stali nierdzewnej zapewnia naturalną kwasowość, zapewniając idealną równowagę, która jest odświeżająco rześka i pozostawia podlewanie na więcej.RELAX Riesling jest sfermentowany lekko wytrawny ze wspaniałym owocowym bukietem i intensywnymi smakami jabłek i brzoskwiń z nutą cytrusów.RELAX Riesling jest pyszny sam w sobie! Ale idealnie pasuje do różnych potraw, od grillowanych owoców morza i drobiu po pikantne dania azjatyckie i świeże sałatki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn