Czekolada Masło Orzechowe Batony Zbożowe
Batony zbożowe czekoladowe masło orzechowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 222 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 32 centów za porcję. 61 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, czekolada mleczna chipsy, rodzynki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Masło orzechowe, czekolada i batony owsiane, {No Bake} Czekoladowe Batoniki Z Masłem Orzechowym, oraz Czekoladowe Batoniki Zbożowe Nadziewane Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Spray 13x9-calowa patelnia z natryskiem do gotowania. W dużej misce, połączyć płatki, rodzynki i orzeszki ziemne; odstawić.
W rondlu 2-quart, umieścić syrop kukurydziany i cukry.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; usunąć z ognia. Wymieszać z masłem orzechowym.
Wlać mieszaninę masła orzechowego na mieszaninę zbóż; wymieszać, aż dokładnie pokryje.
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe na Wysokiej 1 minutę, mieszając co 15 sekund, aż do stopienia i gładkie.
Mżawka nad kratami. Przechowywać w lodówce 15 minut lub aż czekolada jest ustawiona.