Czekolada Chip Mandelbread
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Chocolate Chip Mandelbread spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 36 i kosztuje 12 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mandelbread, Ciasto czekoladowe z polewą czekoladową, oraz Babeczki Czekoladowe Z Polewą Czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić 1 1/2 szklanki cukru i jaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania.
Dodać olej i 4 kolejne składniki; ubijać aż do wymieszania. Wymieszaj mini-kąski.
Podzielić ciasto na pół; kształt każdej porcji w 10-x 3-calowy dziennik na lekko nasmarowane blachy do pieczenia. (Ciasto będzie lepkie. W razie potrzeby uformuj ciasto z mąką.)
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub do lekko rumiane. Lekko ostudzić; pokroić po przekątnej w plastry o grubości 3/4 cala.
Połączyć pozostałe 1/2 szklanki cukru i cynamonu; posypać plastrami.
Piec jeszcze 5 minut; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.