Cytrynowy Chlebek Squash
Need a chleb wegetariański? Cytrynowy chleb Squash może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sok z cytryny, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lemony Summer Squash Bread, Lemony Pull-Apart chleb wykonany Prosto Z Maszyny do chleba i patelni Bundt, oraz lemony summer squash orecchiette.
Instrukcje
Naciśnij squash pomiędzy kilkoma warstwami ręczników papierowych, aby wchłonąć nadmiar wilgoci. Puch squash widelcem i wrzucić 2 łyżki mąki; odstawić.
Lekko łyżka 1 1/2 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć w misce; odstawić.
Masło ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie kremowe; stopniowo dodawać cukier granulowany.
Dodać jajka i ubić ze średnią prędkością, aż do wymieszania.
Połączyć jogurt i mleko w małej misce.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru na przemian z mieszaniną jogurtu, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki. Wymieszać ze skórką z dyni i cytryny. Łyżka ciasto do 8 x 4-calowy bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Połączyć sok z cytryny i cukier puder, mieszając trzepaczką; zalać bochenkiem.