Cytrynowa Sałatka Orzo Dwie Fasolki
Cytrynowa Sałatka z dwóch fasolek orzo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Udać się do sklepu i odebrać fasolę, sól, rosamarina ) makaron, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowa Sałatka Orzo, Cytrynowa Sałatka Orzo, oraz Cytrynowa Miętowa Sałatka Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając fasolkę szparagową w ciągu ostatnich 5 do 7 minut gotowania. Gotować, aż makaron i fasolka szparagowa będą miękkie.
Odcedzić; spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
W dużej misce wymieszać gotowane orzo i fasolkę szparagową i wszystkie pozostałe składniki sałatki z wyjątkiem sera feta; delikatnie wymieszać. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do schłodzenia.
W międzyczasie, w małym słoiczku z ciasną pokrywką, wstrząśnij wszystkimi składnikami dressingu, aż dobrze wymieszasz. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Tuż przed podaniem wlać sos do sałatki; delikatnie wymieszać, aby pokryć. Top z serem feta.