Cytrusowo-Ziołowe Grillowane Warzywa

Cytrusowo-Ziołowe Grillowane Warzywa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Cytrusowo-ziołowe grillowane warzywa mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skórkę z cytryny, grzyby portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Ryba Z Cytrusową Skórką Ziołową, Grillowana ryba z cytrusową skórką ziołową, oraz Grillowane Warzywa Ziołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubij razem olej, sól, czosnek, oregano, rozmaryn, tymianek, pietruszkę, pieprz i skórkę z cytryny oraz sok. Włożyć cukinię, Kabaczek, paprykę i cebulę do dużej torebki ziplock i zalać połową marynaty. Szczelnie zamknąć worek i dobrze wstrząsnąć, aby pokryć warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
WarzywaWarzywa
MarynataMarynata
RozmarynRozmaryn
CukiniaCukinia
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SokSok
CebulaCebula
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić na 3 godziny w temperaturze pokojowej do marynowania. Włożyć bakłażan i grzyby do osobnej dużej torby ziplock, wlać pozostałą marynatę, szczelnie zamknąć worek i dobrze wstrząsnąć, aby pokryć warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
BakłażanBakłażan
MarynataMarynata
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
3
Odstawić na 1 godzinę w temperaturze pokojowej.
4
Rozgrzej grill do średniej. Po podgrzaniu lekko ruszt olejowy. Grilluj cebulę, paprykę i bakłażan przez 10 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
BakłażanBakłażan
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Dodać cukinię, Kabaczek i grzyby; gotować wszystkie warzywa 15 minut dłużej, obracając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
W razie potrzeby pokrój warzywa na mniejsze rozmiary. Ułóż na talerzu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia26
Magazyn