Cupcake Layer Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciastka warstwowego. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz barwnik spożywczy, plastikową kanapkę, aromat prawoślazu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest improwizowalne. Spróbuj Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, Flaga Cupcake Cake Cake, oraz Cupcake Bunny Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec zgodnie ze wskazówkami opakowania, aby zrobić 2 (9-calowe) rundy.
Piec zgodnie ze wskazówkami opakowania, aby upiec 24 babeczki.
Kanapki 2 warstwy ciasta wraz z 1/2 szklanki maślanej. Spłaszczyć górną warstwę, przecinając w razie potrzeby, a następnie przykryć boki i górę pozostałym kuflem lukru. Wygładzić górę i boki.
Umieścić w lodówce i odstawić na 1 do 2 godzin.
Podzielić pozostałe 2 kufle lukru na 4 miski.
Dodaj 1 1/2 łyżeczki Marshmallow smak do każdej miski.
Wymieszaj niebieski, czerwony, zielony i żółty barwnik spożywczy w każdej misce. Wypełnij 4 małe torebki kanapkowe około 1/2 filiżanki każdego koloru.
Wytnij małą szczelinę na 1 stronie DNA każdej torby i lekko wyetnij różnej wielkości kropki na ciasto warstwowe. Frost babeczki z pozostałym kolorowym lukrem maślanym. Ułóż i ułóż matowe babeczki w 3-poziomowej piramidzie na szczycie ciasta. Zbuduj piramidę z 7 babeczkami na dolnej warstwie; 3 na środkowej warstwie i 1 babeczką na górze.