Cukinia Nadziewana Chlebem

Cukinia Nadziewana Chlebem
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj cukinię nadziewaną chlebem. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,01 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 212 kalorii , 9 g białka i 12 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i kup parmezan, olej roślinny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 48% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Wypróbuj nadziewany piknik: pomidory nadziewane tuńczykiem i karczochami, czerwona papryka, fetan i ciecierzyca nadziewana cukinią, jabłka Macintosh nadziewane orzechami i brązowym cukrem, ulubiony chleb z cukinii szefa kuchni (lub babeczki z cukinią) oraz nadziewana cukinia: ripieni z cukinii, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
Cukinię przekrój wzdłuż na pół. Wyjmij miąższ, pozostawiając 3/8 cala. powłoka. Rezerwa miazgi. W dużym rondlu zagotuj 8 szklanek wody i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj skorupki cukinii; przykryć i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
3
Odcedź i odłóż na bok. Posiekaj miąższ cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
4
Na dużej patelni podsmaż na oleju cebulę i posiekaną cukinię, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia. Wymieszaj jajko, bułkę tartą, ser, natkę pietruszki, sól i pieprz. Wypełnij muszelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Ułożyć w natłuszczonym naczyniu do zapiekania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut lub do momentu, aż nadzienie osiągnie 160° i zostanie podgrzane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn