Cukinia "Linguine" z pistacjami i miętą

Cukinia
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Cukinia" Linguine " z pistacjami i miętą może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pistacje, Skórka z cytryny, latem squash, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona cukinia z pistacjami i miętą, Buraki Z Pistacjami I Miętą, oraz Tabbouleh z miętą i pistacjami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uzyskanie długich cienkich" linguini " jak nici cukinii jest niezbędne do sukcesu tego przepisu. Cienkie nitki podaje się na surowo, a kwas w dressingu gotuje "makaron".Możesz użyć obieraczki z ostrzem julienne, a także mandoliny. Jeśli masz dobre umiejętności noża, możesz nawet użyć noża szefa kuchni. Niezależnie od tego, jakiego procesu używasz, upewnij się, że pasma są tak długie i cienkie, jak możesz rozsądnie achieve.To zrobić dressing wymieszać szalotki, oliwę z oliwek, sok z cytryny i skórki wraz z odrobiną soli i pieprzu. Wstrząsnąć lub trzepać dobrze do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
ObieraczkaObieraczka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Wlać tę mieszaninę na nitki cukinii i dobrze wrzucić. Doprawić solą i pieprzem do smaku.Ogolić długie cienkie paski parmezanu na cukinii, a następnie pistacje i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn