Cukinia "Linguine" z pistacjami i miętą
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Cukinia" Linguine " z pistacjami i miętą może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pistacje, Skórka z cytryny, latem squash, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona cukinia z pistacjami i miętą, Buraki Z Pistacjami I Miętą, oraz Tabbouleh z miętą i pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Uzyskanie długich cienkich" linguini " jak nici cukinii jest niezbędne do sukcesu tego przepisu. Cienkie nitki podaje się na surowo, a kwas w dressingu gotuje "makaron".Możesz użyć obieraczki z ostrzem julienne, a także mandoliny. Jeśli masz dobre umiejętności noża, możesz nawet użyć noża szefa kuchni. Niezależnie od tego, jakiego procesu używasz, upewnij się, że pasma są tak długie i cienkie, jak możesz rozsądnie achieve.To zrobić dressing wymieszać szalotki, oliwę z oliwek, sok z cytryny i skórki wraz z odrobiną soli i pieprzu. Wstrząsnąć lub trzepać dobrze do emulgowania.
Wlać tę mieszaninę na nitki cukinii i dobrze wrzucić. Doprawić solą i pieprzem do smaku.Ogolić długie cienkie paski parmezanu na cukinii, a następnie pistacje i miętę.