Cukinia, kukurydza i bazylia Fusilli z boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj cukinii, kukurydzy i bazylii Fusilli z boczkiem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 64 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, pesto z bazylii, fusilli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Pesto Fusilli z kukurydzą, cukinią i boczkiem, Saute z kukurydzy i cukinii z bazylią, oraz Pieczone Penne z cukinią, kukurydzą i bazylią.
Instrukcje
Boczek gotować w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, okazjonalnie, aż ostry.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; wyrzucić kapiele z patelni.
W międzyczasie gotować fusilli w garnku do makaronu z wrzącą osoloną wodą (3 łyżki soli na 6 litrów wody), aż al dente. Rezerwa 1/2 szklanki makaronu-gotowanie wody, następnie dodać warzywa do makaronu w garnku i gotować, częściowo przykryte, 2 minuty (woda przestanie wrzenia).
Dodaj makaron z warzywami na patelni wraz z pesto i 1/4 Puchar zastrzeżone wody do gotowania i wrzucić. Doprawić solą i w razie potrzeby zwilżyć dodatkową wodą do gotowania.
Wierzch z pokruszonym boczkiem i dużą ilością świeżo zmielonego pieprzu.