Grillowany Tuńczyk z masłem kolendrowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 4,41 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz steki z tuńczyka, piernik, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z nasionami kolendry i kolendry, Grillowane kanapki z tuńczykiem z cebulą, papryką i majonezem z Chile-Cilantro, oraz Grillowana kukurydza z masłem kolendrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego; dodaj masło, 1/4 szklanki kolendry,2 łyżeczki piernika i czosnek. Proces do gładkiej. Uformuj mieszankę w kłodę. Owinąć w papier woskowy i schłodzić do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Steki z tuńczyka umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
3
Pozostałe 2 łyżki gingerroot, brązowy cukier, a następnie 6 składników połączyć w średniej misce; polać steki z tuńczyka. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Stek Z Tuńczyka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wyjąć steki z tuńczyka z marynaty, zastrzegając marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
Potrójne, Przycięte
5
Umieść stojak do grilla na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Umieścić tuńczyka na stojaku; grill, pokryte, 4 do 6 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas testowania z widelcem, fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżone marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Przenieść tuńczyka do serwowania talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
8
Podziel schłodzoną mieszaninę masła na 6 kawałków; umieść 1 kawałek mieszanki masła na każdym steku z tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
9
Dekoruj świeżymi gałązkami kolendry, w razie potrzeby.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.