Cukinia i jajka

Cukinia i jajka
Cukinia i jajka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 1 porcją. Ta przystawka ma 167 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 167 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka jajek, oliwy z oliwek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cukinia i jajka, Jajka Z Cukinii, oraz Jajecznica Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać olej i podsmażyć cukinię do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Rozłóż cukinię równą warstwą i równomiernie polej ubitym jajkiem. Gotuj, aż jajko będzie twarde. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CukiniaCukinia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
JajkoJajko

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia4
Magazyn