Cukierki Czekoladki Ciastka Mix W Słoiku

Cukierki Czekoladki Ciastka Mix W Słoiku
Need a deser bezmleczny? Cukierki powlekane czekoladki Cookie Mix w słoiku może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 137 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, soli, czekoladek powlekanych cukierkami i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Candy Coated Popcorn, Cukierkowe Karmelowe Jabłka, oraz Laski Cukierki W Czekoladzie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę połączyć z sodą oczyszczoną i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
W czystym słoiku szklanym o pojemności 1 litra składniki w podanej kolejności, począwszy od brązowego cukru, a skończywszy na mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Dołącz kartę z następującymi wskazówkami: Cookies
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia jedna blacha do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Opróżnij zawartość słoika do dużej miski i wymieszaj, aż wszystkie składniki zostaną dobrze połączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Za pomocą rąk pracować w 3/4 szklanki zmiękczonego masła lub margaryny, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
7
Ubić 1 jajko z 1 łyżeczką ekstraktu waniliowego. Przerobić to na mieszaninę mąki, aż dobrze się połączą. Ciasto będzie trochę kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
8
Kształt ciasta na 1 cala wielkości kulki i umieścić 2 cale od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia. Lekko spłaszcz kulki dłonią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 do 14 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Usuń ciasteczka do stojaka do ostygnięcia. Produkuje około 2 tuziny ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn