Crème de Menthe trufle

Crème de Menthe trufle
Przepis Crème de Menthe trufle może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 3 godziny i 55 minut. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 36. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, foliowe kubki na cukierki, kolor żywności i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Creme de Menthe trufle, Crème de Menthe Meltaways, oraz Crème De Menthe Marshmallows.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart rozgrzać śmietanę na małym ogniu 2 do 3 minut lub aż krem się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać chipsy do pieczenia i chipsy czekoladowe; mieszać do rozpuszczenia i wygładzenia. Okładka; przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
4
Arkusze cookie linii z papieru woskowanego. Uformuj mieszaninę w 1-calowe kulki, odkurzając ręce cukrem pudrem lub kakao, jeśli to konieczne; umieść 2 cale od siebie na arkuszach ciastek. Przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Tymczasem w głębokim rondlu 1-quart roztopić powłokę cukierkową na małym ogniu, często mieszając, aż do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Wyjąć na ciepło; ostudzić 10 minut. W małej plastikowej torebce do wielokrotnego zamykania, umieść 1/4 szklanki stopionej powłoki i zielony kolor żywności;uszczelnij torbę. Wycisnąć worek do mieszania aż do jednolitego koloru; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe PosypkiFioletowe Posypki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
Używając widelca, zanurz 1 truflę na raz w białej powłoce cukierkowej, aby pokryć. Wróć do woskowanych papierowych arkuszy ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Odciąć mały róg worka zawierającego zieloną powłokę. Wyciśnij worek, aby mżnąć powłokę nad każdą truflą (w razie potrzeby podgrzej zieloną powłokę w kuchence mikrofalowej na wysokości kilku sekund, aby powłoka mżała).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
9
Pozostaw trufle do momentu ustawienia powłoki, około 10 minut, przed umieszczeniem w foliowych kubkach z cukierkami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn