Crispy Fish Bake
Chrupiąca ryba piec jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.11 za porcję. Jeśli masz ser cheddar, skondensowany krem z zupy grzybowej, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać natychmiastowy biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiące Paluszki Rybne, Chrupiąca Pieczona Ryba, oraz Chrupiąca Ryba W Piekarniku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozłóż ryż w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Zalać ryżem wrzącą wodą. Pokrowiec z folią.
Zupę wymieszać z wodą; polać brokułami.
Posypać połową sera. Wierzch z rybą; posypać pozostałym serem.
Piec 30 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.