Crisp Rice Cereal Sushi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu japońskich przepisów, więc wypróbuj chrupiące Sushi z płatkami ryżowymi. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 32. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, płatki ryżowe, bułki z owocami do żucia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Chrupiące Sushi-Ciasta Ryżowe, Chude Kakao Crisp Cereal, oraz Płatki Owsiane Jabłkowo-Cynamonowe Crisp ® Batony Zbożowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń rolki owoców i umieść, z plastikowym arkuszem w dół, na desce do krojenia.
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać pianki, mieszając do stopienia; zdjąć z ognia. Wymieszaj płatki ryżowe do wymieszania.
Rozłóż około 1/2 szklanki mieszanki zbóż szybko na każdej rolce owoców, pozostawiając 1-calową granicę na 1 długim boku. Ułóż 2 cukierki w kształcie robaka lub 3 cukierki w kształcie ryby wzdłuż środka mieszanki zbożowej.
Roll up, począwszy od strony bez granicy. Naciśnij, aby bezpiecznie uszczelnić. Powtórz procedurę z pozostałymi bułkami owocowymi, mieszaniną zbóż i cukierkami.
Pokrój każdą rolkę na 4 plasterki.
Podawać z pałeczkami, w razie potrzeby.