Crescent Bacon-Cheddar Pinwheels
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Półksiężyc bekon-Cheddar Wiatraczek może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zielonej cebuli, ranczo dressing, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek Cheddar Pinwheels, Boczek-Cheddar Pinwheels, oraz Boczek-Cheddar Pinwheels dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Jeśli używasz półksiężyca: rozwiń ciasto; oddziel na 2 długie prostokąty. Naciśnij każdy na prostokąt o wymiarach 12x4 cali, mocno naciskając perforacje w celu uszczelnienia. Jeśli używasz arkusza ciasta: rozwiń ciasto; pokrój wzdłuż na 2 długie prostokąty. Naciśnij każdy na prostokąt 12x4 cala.
Rozłóż opatrunek na każdym prostokącie do krawędzi.
Posypać każdy z boczkiem, serem Cheddar i cebulą.
Zaczynając od jednego krótkiego boku, zwiń każdy prostokąt; naciśnij krawędź, aby uszczelnić. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój każdą rolkę na 8 plastrów; umieść wyciętą stronę w dół na niezgrubionym arkuszu ciastek.
Piec 12 do 17 minut lub do krawędzi są głębokie złoty kolor. Natychmiast usuń z arkusza cookie.