Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Crab Hushpuppies. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 33g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, jajka, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Hushpuppies, Hushpuppies, oraz Hushpuppies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku rozgrzać olej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
W dużej misce połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę, tymianek, proszek do pieczenia, sól, pieprz czosnkowy, soda oczyszczona i pieprz cayenne.
Łyżkę zanurzyć w wodzie, a następnie łyżkę mieszaniny hushpuppy. Pozwoli to mieszaninie łatwo spaść z łyżki. Wrzucić łyżki stołowe do gorącego oleju i smażyć na złoty kolor.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.