Gulasz z białej fasoli i kapusty irlandzkiej

Gulasz z białej fasoli i kapusty irlandzkiej
Irish White Bean and Cabbage gulasz jest Europejski przepis, który służy 6. Ta zupa ma 166 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz perłowy jęczmień, pietruszkę, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Spróbuj Stek i gulasz Guinnessa z irlandzkim białym cheddarem kalafior Mash, Serdeczny Toskański Gulasz Z Fasoli Z Kiełbasą I Kapustą, oraz Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść warzywa, przyprawy i jęczmień w dużej (co najmniej 5 quart) powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
JęczmieńJęczmień
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Dodaj wystarczająco dużo bulionu warzywnego, aby po prostu przykryć warzywa (zacznij od 6 filiżanek i dodaj więcej w razie potrzeby). Przykryć i gotować na małym ogniu przez 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1
Umieść warzywa, przyprawy, jęczmień i bulion w dużym garnku. Przykryć i dusić, aż warzywa będą miękkie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
JęczmieńJęczmień
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj pozostałe składniki, sprawdź przyprawy i w razie potrzeby dodaj więcej ziół. Gotować na wolnym ogniu przez co najmniej 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn