Country Cooking Slow Cooker Neck Bones

Country Cooking Slow Cooker Neck Bones
Kraj gotowania powolne Cooker szyi kości może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole danie przepis. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 8 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 269 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cebula, ocet destylowany, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 36%. Spróbuj Kości szyi i fasola Lima, 365 dni powolnego gotowania: dla powolnej kuchenki tandetne, Nieburzone Meksykańskie muszle, oraz 365 dni wolnego gotowania: do powolnego gotowania miód z kurczakiem i pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kości szyi w powolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Posypać cebulą, czosnkiem, solą i liśćmi tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
3
Wlać ocet i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WodaWoda
4
Przykryć i gotować na wysokościach, aż mięso będzie miękkie, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn