Cookies ' N ' Cream Crunch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Cookies ' N ' Cream Crunch spróbować. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $6.79 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladowe ciasteczka kanapkowe, margarynę, waniliowy bez dodatku cukru i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Trójwarstwowe Ciasteczka I Batony Z Kremem Crunch, Ciasteczka Toffi Crunch, oraz Ciasteczka Z Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki; rezerwa 1 mieszanka szklanki. Wciśnij mocno pozostałą mieszaninę okruchów na dnie 9-calowej kwadratowej patelni. Zamrozić 10 minut.
Na patelni rozprowadzić lody na okruchach.
Posyp zarezerwowaną mieszaninę okruchów lodami; delikatnie naciśnij mieszankę do lodów. Przykryć i zamrozić co najmniej 8 godzin.
Aby służyć, odstawić w temperaturze pokojowej 5 minut; pokroić na 9 kwadratów.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka bardzo dobrze komponują się z Cream Sherry, Maderą i Prosecco. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "