Colorful Crunchy Slaw

Colorful Crunchy Slaw
Colorful Crunchy Slaw to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ocet winny, pikantną brązową musztardę, julienne-cut jícama i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kolorowa i chrupiąca Sałatka z granatu i szpinaku, Colorful Veggie Slaw, oraz Kolorowa, chrupiąca Sałatka z jabłkami i kurczakiem ze świeżą miętą i bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz ocet i pozostałe 6 składników, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3
Wlać sos na mieszaninę kapusty; dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn