Collard Green zdobył Tony wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 215 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz serek, sól, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Dip Collard zielony i Karczoch, Collard Green Wraps, oraz Collard Zielone Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku zagotuj 1 1/2 ćwiartki wody i dodaj wędzone mięso, przyprawę domową, przyprawioną sól, ostry sos i mżawkę oliwy z oliwek. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Tymczasem dokładnie umyć Collard greens.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
3
Usuń grubą łodygę, która biegnie po środku zieleni, trzymając liść w lewej ręce i usuwając liść prawą ręką. Stos 6 do 8 liści na siebie, zwinąć i pokroić w 1/2 do 1 cala grubości plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Włożyć zieleninę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać masło. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, około 45 minut do 1 godziny. Po zakończeniu, smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Zieloni
6
Usuń zielenie collard z bulionu i przenieś do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Wymieszać w zmiękczonym twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
8
Aby złożyć, umieść łyżkę mieszanki na środku owijki wonton i złóż w trójkąt, naciskając, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałymi opakowaniami.
9
Rozgrzać kilka centymetrów oleju z orzeszków ziemnych w ciężkim głębokim garnku do 350 stopni F. smażyć wontons partiami, aż złoty kolor będzie brązowy, około 2 do 3 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Najlepiej, jeśli podane od razu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
11
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.