Citrus Ceviche
Citrus Ceviche może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.33 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 439 kalorii, 29g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, sok z limonki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie Południowoamerykańskie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany przegrzebek Citrus ceviche, Ceviche przegrzebkowe z kandyzowanymi cytrusami, oraz Grouper Ceviche Z Mango, Cytrusami I Kolendrą.
Instrukcje
W średniej niereaktywnej misce połącz sok z cytryny, sok z limonki, imbir i oliwę z oliwek.
Dodaj bas i wrzucić do herbu. Przykryć i marynować w lodówce przez około 2 godziny. Mięso ryby powinno być białe i nieprzezroczyste.
Dodaj kolendrę, cebulę i awokado. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wrzucić i podawać z ugotowanymi na twardo jajkami.