Cinnamon Popcorn II
Cinnamon Popcorn II może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 242 kalorie, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz masło, olej roślinny, popcorn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1245 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 11%. Podobne przepisy to Red Hot Cinnamon Popcorn, Cinnamon Bun Popcorn, oraz Cynamonowy Popcorn.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku lub rondlu na średnim ogniu.
Wlać popcorn, przykryć i wstrząsnąć kilka razy, aby pokryć ziarna olejem. Kiedy kukurydza zacznie pękać, potrząsaj patelnią nieprzerwanie, aż popping przestanie.
Wlać popped kukurydzę do dużej papierowej torby.
Połączyć masło, syrop kukurydziany i czerwone gorące cukierki w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski lub rondlu.
Ciepło, mieszając od czasu do czasu, aż cukierki się stopią.
Wlać gorący syrop na popped kukurydzy i wstrząsać worek przez 1 minutę, aż całkowicie pokryte. Fajne, i podawać.