Ciepły kompot rabarbarowy z Orzechowo-kokosowym Crunch

Ciepły kompot rabarbarowy z Orzechowo-kokosowym Crunch
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj ciepły kompot z rabarbaru z Orzechowo-kokosowym Crunch. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 352 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka grubych pasków kokosa, cukier, miód z dzikiego kwiatu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepłe Czarne Mission Fig, orzech Crunch i ser pleśniowy Tartlets, Parfaits malinowy I kokosowy z chrupką kokosowo-orzechową, oraz Gingery kompot crunch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rabarbar, 2/3 szklanki cukru i crème de cassis zagotować w ciężkim średnim rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejsz temperaturę, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż rabarbar będzie miękki, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Creme De CassisCreme De Cassis
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przenieść do lodówki, aby lekko ostudzić. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. W razie potrzeby przewijanie.
3
Umieść orzechy włoskie i pozostałe 5 łyżki cukru w średniej patelni nonstick. Stale mieszaj na dużym ogniu, aż cukier stopi się i zmieni głęboki bursztynowy kolor, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodaj kokosa i mieszać aż dobrze połączone, o 30 sekund. Naciśnij na dno patelni. Chłodno na patelni. Break into shards.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podziel kompot z rabarbaru na 4 duże wina. Łyżka łyżki jogurtu na kompot, skropić miodem, a wierzch z orzechowo-kokosowym crunch.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
KompotKompot
RabarbarRabarbar
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
JogurtJogurt
MiódMiód
7
* Dostępne w sklepach z naturalną żywnością i sklepach z żywnością specjalistyczną.
8
** Gęsty jogurt, który jest sprzedawany w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistyczną (takich jak Trader Joe ' s i Whole
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
9
Rynki żywności) oraz rynki Greckie. Jeśli jest niedostępny, umieścić zwykły jogurt w sitku wyłożonym gazą ustawionym na dużej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc do drenażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn