Ciepłe kanapki z bakłażanem i kozim serem
Ciepłe kanapki z bakłażanem i kozim serem to Wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka koziego sera, soli, rustykalnych rolek kanapkowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Kanapki z bakłażanem i kozim serem, Ciepłe kanapki z kozim serem, burakami i rukolą, oraz Kanapki Z Bakłażanem Z Kozim Serem, Pomidorem I Bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj bakłażana; gotować 5 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Rozłóż około 1 łyżki koziego sera na pokrojonej stronie każdej połowy rolki.
Umieścić rolki na blasze do pieczenia, ser boki do góry; piec w 275 przez 8 do 10 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Wyjąć z piekarnika; górna dolna połowa każdej rolki z 1 plastrem bakłażana, 1 plastrem pomidora i 1/2 szklanki rukoli. Najlepsze kanapki z górnymi połówkami rolek.