Ciepła sałatka z owoców morza: Insalata Tiepida wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 5G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka kalmarów, ośmiornic, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest dobre. Podobne przepisy to Insalata di Calamari e Polpo (Sałatka z owoców morza na ciepło), Sałatka mieszana z owocami morza (Insalatan ai Frutti di Mare), oraz Ciepła sałatka z owoców morza z pistacjami i kaparami.
Instrukcje
1
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia i dodaj 1 łyżeczkę soli i 1 łyżkę czerwonego octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Dodaj małże, ośmiornicę i krewetki i gotuj przez 1 minutę. Krewetki powinny zaczerwienić i małże powinny zacząć się otwierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Ośmiornica
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
3
Dodaj kałamarnicę i raki i nadal gotować na dużym ogniu, aż kałamarnica jest po prostu przezroczysta, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Raki
Kałamarnica
4
Odcedzić wszystko i umieścić owoce morza razem w ciepłej misce.