Ciepła sałatka z makaronem z pieczoną kukurydzą i Poblanos

Ciepła sałatka z makaronem z pieczoną kukurydzą i Poblanos
Ciepła sałatka z makaronem z pieczoną kukurydzą i Poblanos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 529 kalorii, 20g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ser ricotta salata, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Faszerowane Poblanosy Z Prażoną Kukurydzą, Tostadas z kremowym prażonym Poblanosem i kukurydzą, oraz Zupa kukurydziana z pieczonym Poblanosem i kwiatami cukinii.

Instrukcje

1
Ułóż chili po bokach na metalowym stojaku ustawionym nad kratami palników gazowych ustawionych na umiarkowanie wysokich. (Lub broil chiles na stojaku brojlerów patelni o 2 cale od ciepła.) Pieczone chili, obracając je szczypcami, aż Skórki poczernią, 5 do 8 minut. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
SzczypceSzczypce
2
Przenieść chiles do miski, następnie przykryć i niech pary 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Obrać poblanos i wyrzucić nasiona i żeberka, a następnie grubo posiekać. Obrać jalapeño i posiekać z nasionami (pomiń nasiona, jeśli chcesz mniej pikantną sałatkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
NasionaNasiona
żeberkażeberka
4
Przełożyć chiles do dużej miski i wymieszać z pomidorami i ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Papryka ChiliPapryka Chili
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Toast nasiona dyni w suchym dobrze przyprawione 9-do 10-calowy patelni żeliwnej na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż dmuchane i lekko rumiane, 2 do 3 protokół (nasiona pop jak puff).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
NasionaNasiona
TostyTosty
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przenieść nasiona do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Dodaj połowę kukurydzy na patelnię i suszyć pieczeń na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zbrązowieje w miejscach, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przenieść do mieszanki pomidorowej i gotować pozostałą kukurydzę w ten sam sposób, dodając ją do mieszanki pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
KukurydzaKukurydza
9
Dodaj cebulę na patelni i suche pieczone, obracając często, aż rumiane, ale jeszcze lekko chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Przełożyć na deskę do krojenia i grubo posiekać. Wymieszać z mieszaniną kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Czosnek i kminek gotować w oleju na patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund. Wymieszać z mieszanką kukurydzianą i doprawić warzywa solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
KminekKminek
KukurydzaKukurydza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą aż do al dente, następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
13
Dodać makaron do mieszanki kukurydzy i wrzucić. Doprawić solą i posypać pestkami dyni i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
SerSer
MakaronyMakarony
KukurydzaKukurydza
SólSól
14
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn