Ciepła Sałatka Z Kolendry Ryżowej Herbed

Ciepła Sałatka Z Kolendry Ryżowej Herbed
Ciepła sałatka z kolendry ryżowej Herbed jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy ryż basmati, sok z cytryny, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest doskonałe. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Kolendry Ryżowej Herbed, Ciepła Sałatka Chili Wołowa Z Pesto Z Kolendry, oraz Ciepła sałatka z kalafiora i jęczmienia Herbed dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zagotować ryż i wodę z 1 łyżką oleju i 1/2 łyżeczki soli w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta i ryż jest miękki, o 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odstawić, przykryty, 10 minut, a następnie przenieść do płytkiej patelni do pieczenia i ostudzić do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Podczas gdy ryż stoi, gotować kolendrę i nasiona kminku w pozostałych 2 łyżki oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, aż pachnące i cień ciemniejszy, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
KolendraKolendra
RyżRyż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj czosnek, cukinię, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotuj, często mieszając, aż cukinia będzie chrupiąca-delikatna, 5 do 7 minut. Wymieszać cukinię z ryżem, ziołami, sokiem z cytryny, pekanami oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukiniaCukinia
CzosnekCzosnek
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
PieprzPieprz
ZiołaZioła
RyżRyż
SólSól
1
Zwykły ryż można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić. Podgrzać w kuchence mikrofalowej lub parze nad wrzącą wodą przed dodaniem mieszaniny cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn