Ciepła sałatka z kaszy gryczanej z pieczoną szalotką, jabłkami i Frisée

Ciepła sałatka z kaszy gryczanej z pieczoną szalotką, jabłkami i Frisée
Ciepła sałatka z kaszy gryczanej z pieczoną szalotką, jabłkami i Frisée może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 516 kalorii, 10g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.7 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet sherry, musztardę dijon, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 82%. Podobne przepisy to Kurczak pieczony musztardą z ciepłą sałatką Frisée i Fingerlings i boczkiem, Sałatka Z Frisée, Jabłek I Parmezanu, oraz Sałatka Radicchio z Frisee i jabłkami.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w średnim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać kaszę gryczaną, przykryć i zmniejszyć ogień do minimum. Gotować do wchłonięcia wody, Około 10 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrykaGryka
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Wrzucić szalotki i jabłka z 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz oraz 1 łyżka. olej, rozprowadzić na blasze do pieczenia, i piec, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka są złote i ledwo miękkie i szalotki są lekko karmelizowane, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Ubijamy pozostałe 4 łyżki. olej, pozostały 1/2 łyżeczki. każdy sól i pieprz, ocet, musztarda i miód w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać kaszę gryczaną, ciepłe jabłka i szalotkę, podsmażyć i natkę pietruszki i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrykaGryka
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
7
* Znajdź w międzynarodowym przejściu ze wschodnioeuropejskimi składnikami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia39
Magazyn