Ciepła niemiecka Sałatka ziemniaczana to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, wodę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Ciepła Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Ciepła Sałatka Ziemniaczana Po Niemiecku, oraz Ciepła niemiecka Sałatka ziemniaczana Sunny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ziemniaki szorować i gotować we wrzącej osolonej wodzie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Odcedzić i, gdy gorące, skórę i pokroić w plastry 1/4 cala. Powinieneś mieć około 4 filiżanek. Odstawić.
3
Miejsce boczek na patelni i smażyć, aż prawie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Usuń boczek z patelni i dodaj cebulę i seler, gotuj do miękkości i przezroczystości, usuń z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Odcedzić wszystko, ale jedna łyżka tłuszczu boczku; dodać mąkę, cukier, sól i pieprz na patelni mieszać aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać ocet i wodę i gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje.
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
9
Udekorować plastrami jajka na twardo, posypać mieloną natką pietruszki i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka Cielęce
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
10
Podawać na ciepło.
11
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Szefowie kuchni FN nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Niemiecki bardzo dobrze współpracuje z Dornfelderem i Rieslingiem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.