Ciepłe Czarne Mission Fig, orzech Crunch i ser pleśniowy Tartlets
Ciepłe Czarne Mission Fig, orzech Crunch, i niebieski ser Tartlets może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 8G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką figi, zmielony cynamon, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciepły kompot rabarbarowy z Orzechowo-kokosowym Crunch, Czarny i niebieski kurczak-łączy w sobie zarówno czarne oliwki, jak i ser pleśniowy wraz z pierś bez kości bez skóry, oraz Tartaletki Gruszkowo-Pleśniowe.
Instrukcje
1
Wymieszaj miód, cukier, masło, cynamon, i sól na średniej patelni na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Gotować, aż mieszanina zagotuje się i jest głęboki złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Masło
Miód
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
3
Wylać na arkusz folii; całkowicie ostudzić. Chrupać orzechowe crunch na małe kawałki. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
1
Wymieszać 1/2 szklanki cukru, 1 łyżka wody, i sól w dużej dużej patelni na średnim ogniu, aż cukier jest równomiernie wilgotne. Gotować, aż cukier zacznie się złocić, mieszając od czasu do czasu, około 4 minut (mieszanina może być ziarnista).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Umieścić figi w mieszaninie cukru, pokroić w dół i gotować, aż figi zaczną uwalniać sok, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok
Cukier
Figi
3
Dodaj masło; zawirować patelnię do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj Port i pozostaw 5 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść figi na talerz i ostudzić. Powrót syrop do wrzenia, ubijając, aż będzie gładka. Całkowicie chłodny syrop. Czy z wyprzedzeniem figi i syrop mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić. Przed użyciem przepłukać syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
Figi
Port
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Trzepaczka
6
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
7
Rozwałkuj rozmrożone ciasto francuskie na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta o wymiarach 12x8 cali. Używając 3 1/2-calowego okrągłego noża, wytnij 6 rund; ułóż na przygotowanym arkuszu. Podzielić orzech crunch między rund ciasta. Na wierzchu 3 połówki fig, pokrój bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Orzechy Włoskie
Rolka
Figi
8
Zapiekać tartaletki, aż ciasto będzie nadmuchane i złociste, około 30 minut. Czy z wyprzedzeniem Tartlets mogą być wykonane 2 godziny wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Odstawić w temperaturze pokojowej. Podgrzewać w temperaturze 350 ° F przez 8 minut.
10
Ułożyć ser na ciepłych tartletach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
11
Umyć lub skropić ciepłym syropem Porto, a następnie pokryć kostką plastra miodu lub skropić miodem.