Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem
Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.83 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, borowiki, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem, Korzeniowy placek warzywny ze szczypiorkiem biszkoptowym, oraz Jarzynowa patelnia Pie Pot z polewą biszkoptową Cheddar.
Instrukcje
1
Przynieś 6 szklanek wody i bazy bulionowej, aby zagotować w dużym garnku na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baza
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać marchewkę i kolejne 5 składników. Dusić, aż warzywa będą miękkie, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marchew
3
Odcedzić; rezerwy warzyw i bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Bulion
4
Roztopić masło w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodaj cebulę; smażyć, aż zacznie brązowieć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
6
Wymieszać z czosnkiem i rozmarynem; wymieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Czosnek
7
Dodać mąkę; wymieszać 1 minutę. Stopniowo ubijaj w zarezerwowanym bulionie, następnie śmietanie i Sherry. Gotować, aż sos będzie gęsty i zredukowany do 4 filiżanek, ubijanie często, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Bulion
Krem
Mąka Uniwersalna
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Wymieszać w zarezerwowanych warzyw i pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Pietruszka-nać
9
Przelać nadzienie na maślane naczynie do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Przykryć folią; schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
10
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Piec nadzienie, pokryte, aż bulgotanie, o 50 protokół. W międzyczasie przygotuj ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Wymieszać pierwsze 4 składniki w dużej misce, aby wymieszać.
Dodać masło. Opuszkami palców wcierać masło, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Stopniowo dodawać 1 1/3 szklanki maślanki, podrzucając widelcem, aż ciasto będzie równomiernie zwilżone i dodając więcej maślanki przez łyżki stołowe, jeśli suche.