Ciasto z Serem Cytrynowym
Ciasto z serem cytrynowym zajmuje od początku do końca około 30 minut. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 17 g tłuszczu i łącznie 286 kalorii. Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre w bardzo przystępnej cenie. Ten przepis wypróbowało i polubiło 15 osób. Ten przepis z Taste of Home wymaga mleka, skórki krakersów graham, mieszanki budyniu cytrynowego i skórki cytryny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 32%. Spróbuj ciasta cytrynowego (serowego), boćwiny, ciasta cytrynowo-serowego i domowego ciasta cytrynowego z serem, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W misce ubić serek śmietankowy na gładką masę. Stopniowo dodawaj 1/2 szklanki mleka.
Całość posypujemy mieszanką budyniową. Stopniowo dodawaj pozostałe mleko i skórkę z cytryny; ubijaj, aż zgęstnieje, około 5 minut.
Wlać do skorupy. Zamrażaj, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Moet & Chandon White Star () z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Moet & Chandon Biała Gwiazda ()]()
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
White Star to delikatniejszy szampan. Jest dobrze zbalansowane i harmonijne, z subtelnymi aromatami ciepłych tostów i piernika. Finisz utrzymuje się z nutą miodu.