Ciasto Z Serem Borówkowym

Ciasto Z Serem Borówkowym
Ciasto z serem borówkowym wymaga z grubsza 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 422 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz olej roślinny, cukier, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Kawowe Z Serem Borówkowym, Ciasto Borówkowo-Serowe Funtowe, oraz Ciasto Kawowe Z Serem Borówkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić ciasto wymieszać z 1 szklanką wody, jaj i oleju roślinnego, aż będzie gładkie; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 23 do 28 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Pokroić ciasto na pół poziomo, aby 2 warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
W rondlu połącz biały cukier i skrobię kukurydzianą; stopniowo mieszaj w 1/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodajemy jagody i gotujemy na wolnym ogniu. Dusić aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 1 minutę. Pozostawić mieszaninę jagodową do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
6
W dużej misce ubić cukier cukierniczy i ser śmietankowy na gładką masę. Wymieszaj ekstrakt z wanilii i złóż ubitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Na dużym talerzu ułożyć jedną warstwę ciasta, na torcie rozprowadzić mieszankę borówkową. Pozostałą warstwę ciasta ułożyć na borówkowym nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Ciasta Z JagodamiNadzienie Do Ciasta Z Jagodami
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Na całe ciasto rozprowadzić lukier z serkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn