Ciasto Z Rabarbarem
Ciasto z rabarbarem to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Wiele osób robiło ten przepis, a 103 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, cukier, rabarbar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W dużej misce wymieszać cukier, mąkę i gałkę muszkatołową. Wymieszać z jajkami.
Dodać rabarbar i wymieszać, aż dokładnie pokryje.
Wlać nadzienie do skorupy ciasta.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 50 do 60 minut.