Ciasto Z Rabarbarem

Ciasto Z Rabarbarem
Ciasto z rabarbarem to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Wiele osób robiło ten przepis, a 103 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, cukier, rabarbar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać cukier, mąkę i gałkę muszkatołową. Wymieszać z jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać rabarbar i wymieszać, aż dokładnie pokryje.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
4
Wlać nadzienie do skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 50 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn