Ciasto Makowe kraju może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 259 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka mleka, cukru cukierniczego, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami, oraz Ciasto Makowe.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć nasiona maku, budyń i ciasto mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makowiec
Ciasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać olej, jaja, wodę i ekstrakt migdałowy. Beat na małej prędkości, aż suche składniki są zwilżone. Zwiększ prędkość do średniej i beat przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Woda
Jajko
Olej Do Smażenia
3
Połączyć cukier i cynamon; posypać natłuszczoną karbowaną 10-in. patelnia rurowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wlać ciasto na patelnię i piec w temperaturze 325° przez 1 godzinę lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Pozostawić ciasto do ostygnięcia 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
5
Połączyć składniki glazury i skropić schłodzone ciasto.