Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Gruszkową
Ten przepis służy 10 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 99 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz budyń instant o smaku waniliowym, słodzik splendaâ® no calorie, wafle waniliowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kruszonka Żurawinowo-Gruszkowa, Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Gruszkową, oraz Gruszka-Kruszonka Żurawinowa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać okruchy, brązowy cukier, Splenda granulowane i margarynę, aż dobrze wymieszane. Rezerwa 1 szklanka mieszanki okruchów; naciśnij pozostałe na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Ubić ser śmietankowy mikserem do uzyskania kremowej konsystencji; ostrożnie rozprowadzić na dnie skorupy.
Posypać połową zarezerwowanej mieszaniny okruchów.
Połącz owoce w dużej misce.
Dodać suchy budyń wymieszać i cynamon; wrzucić do herbu. Łyżka do skorupy; top z pozostałą mieszaniną okruchów.
Piec 35 min. lub do momentu, gdy owoce będą miękkie, a skórka będzie złotobrązowa. Całkowicie fajne.
Podawać z chłodnym batem.