Ciasto z kremem malinowym
Przepisów na desery nigdy za wiele, więc wypróbuj Ciasto Malinowe. Ten przepis służy 14 osobom. Za 64 centy za porcję , ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 206 kalorii . Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką sodę oczyszczoną, wodę, mieszankę budyniu waniliowego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 29% , to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także : Malinowe babeczki z lukrem malinowym , Ciasto migdałowe z kremem Meyer Lemon Curd i Gelée malinowym i Ciasto z kremem malinowym Cannoli .
Instrukcje
W dużej misce połącz mieszankę ciasta i sodę oczyszczoną.
Dodaj wodę, białka jaj i mus jabłkowy; ubijaj na niskiej prędkości przez 30 sekund. Ubijaj na średnim ogniu przez 2 minuty.
Wlać do dwóch 9-calowych. okrągłe formy do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Piec w temperaturze 350° przez 28-32 minuty lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Aby napełnić, w dużej misce ubijaj w misce mleko, mieszankę budyniową i wanilię przez 2 minuty; odstawić na 2 minuty lub do miękkości.
Połóż jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania.
Posmarować mieszanką budyniową; posypać 3/4 szklanki malin. Przykryj pozostałą warstwą ciasta.
Połącz polewę lodową i syrop kukurydziany; ubijaj, aż będzie gładkie.
Rozsmaruj na wierzchu ciasta, pozwalając, aby lukier spłynął po bokach. Na wierzchu ułóż pozostałe jagody.